Kleuren vergelijker (0)

De aftrap van een nieuw haakseizoen

Een nieuw haakseizoen

Een nieuw haakseizoen? Is die niet allang begonnen zal je je wellicht afvragen? We zijn bijna toe aan zomerreces, denk je vast ;-p.

Allemaal waar. Al had ik het voor het kiezen gehad, was ook ik allang mijn post Corona haakseizoen gestart, vol met haakcafés en workshops. Maar, helaas… Ik ben nog niet gestart. Ik keek vol verlangen uit naar de bouw van mijn nieuwe kas ter uitbreiding van de Basic Lodge (zie vorige blogbericht). Zodra deze stond zou ik het haakseizoen inluiden met een knal. Iedereen die het wilde horen zou ervan weten. Grootse plannen had ik. Heb ik.

De aftrap

Materiaal- en personeelstekort bij de fabriek (niet te verwarren met leverancier ‘Jaap’, want die heeft alles met mij op om direct te leveren zodra de materialen binnen zijn), noopt mij tot een pas op de plaats. Wat lastig is als je staat te trappelen. De aftrap van een nieuw haakseizoen had ik tot 2x toe uitgesteld met de uitstel van de kas. Nu deze levering voor de 3e maal is uitgesteld, heb ik het trappelen verruilt voor te ondernemen stappen. Een kas of geen kas, we gaan aan de slag! Het creatieve brein moet aan het werk. Stof eraf, spinnenwebben uit het hoofd ragen en bedenken hoe we er een positieve draai aan kunnen geven. Conclusie: we gaan een weekend (wild)kamperen in onze boerderijtuin!

Kom jij ook?

Kom jij ook? Het belooft een beregezellig weekend te worden, vol haakplezier en gezelligheid! We trappen het nieuwe seizoen gewoon op een nieuwe manier af. Dat is dan toch ook een ‘nieuw seizoen’?! Het weekend begint op zaterdagochtend 2 juli vanaf 10.00 uur en eindigt in de loop van zondagmiddag 3 juli, nadat we onze buikjes vol hebben gegeten met de High Tea van Leuk! eten & drinken. Voor een ieder die dat wil is het mogelijk zijn/haar caravannetje/tent al vanaf vrijdagmiddag 15.00 uur te installeren.

Wil je graag meer weten? Je mag mij altijd mailen op info@basiclodge.nl voor meer informatie. Maar denk er niet te lang over na, want het aantal plekken zijn beperkt en soms is een zotte ingeving de beste ;-). Klik dan hier voor je ticket en jij bent erbij!