Agenda

Workshops

Zin in een workshop? Geef de gewenste datum of data aan mij door en ik kijk naar de beschikbaarheid! Je kunt een ‘eigen’ datum inplannen bij een groepje vanaf 5 personen.

Voor de workshops kunt u zich ook individueel aanmelden. Bij voldoende deelnemers plannen we in overleg een datum.
Aanmeldingen kunt u telefonisch of via de mail doorgeven.

geplande aanschuifworkshops

Naast de mogelijkheid zelf een datum in te plannen voor een workshop kun je je ook aanmelden voor één van de volgende workshops.

Aanschuifworkshop Stip je Suf
Ken je dat gevoel, de voldoening van iets zelf maken met een hoog ‘rode wangen gehalte’? Meld je dan nu aan voor onze allernieuwste workshop ‘Stip je Suf’ en gun jezelf dat gevoel…;-)

  • Donderdagavond 25 oktober -VOL-
  • Woensdagavond 7 november
  • Woensdagavond 28 november
  • Dinsdagavond 11 december

LEUK! Tevens worden er bij www.leukrestaurant.com in Den Helder en Schagen regelmatig aanschuifworkshops Stip je Suf en Armbreien (met lontwol) inclusief High Tea georganiseerd. Deze workshops zijn inclusief alle benodigde materialen (inclusief servies) en High Tea voor €47,50 per persoon. Zie hieronder de geplande data:

  • Stip je Suf: Donderdag 22 november locatie Den Helder 
  • Stip je Suf: Zondag zondag 25 november locatie Schagen -VOL-

Aanschuifworkshop voor de beginnende en gevorderde haker
Zin om (weer) de haaknaald op te pakken? Meld je aan voor deze aanschuifworkshop en geef je wensen aan. We leren je haken, of een nieuwe techniek zoals bijvoorbeeld tapestry of tunisch. Wil je liever weten hoe je een vloerkleed, omslagdoek of misschien een poef haakt? Geen probleem, we leren het je ;-)! Kortom, ook gevorderde hakers zijn tijdens deze workshops welkom.

  • dinsdagavond 6 november
  • donderdagavond 29 november
  • donderdagavond 13 december

‘Haken met Adinda’
-2 februari 2019-  Wil je ook zo graag zo’n prachtige stola of kleurrijke tas haken zoals Adinda dat doet? Lees snel meer over deze workshop onder het tabblad https://basiclodge.nl/portfolio-item/adindas-workshop en meld je aan! Enige haakervaring gewenst (zie voor meer workshops van Adinda op http://adindasworld.com)

-‘Haken onder de Spaanse zon’ bij 123 Olé – 1 t/m 5 oktober 2019 (VOL) én van 15 t/m 19 oktober 2019
Gun jezelf dit geweldige uitje! Eerst een beetje inspiratie opdoen? Lees onze blogberichten over ‘Haken onder de Spaanse zon’ en kijk op onze Facebookpagina onder november 2016, 2017 én 2018! Tevens kun je op onze Instagrampagina een leuke compilatie van 2018 vinden onder de knop ‘Spanje Workshop’. Meer weten? Mail ons en ontvang de informatiebrief. Voor de beginnende en gevorderde haker.

Voor aanmelden voor één van deze workshops kunt je mailen naar info@basiclodge.nl.

Haakcafé

Drie keer per maand houden we een gezellig haakcafé.
De tweede woensdag en vierde dinsdag van de maand is dit ’s avonds. Daarnaast houden we ook een haakcafé overdag: op de 1e vrijdag van de maand.
Kosten: €5,00 p.p. (dit is inclusief koffie/thee met wat lekkers)
Aanmelden voor een haakcafé is niet nodig.

Data haakcafé’s 2018 – ’s Avonds
Tijden: 19.30 – 22.00 uur
Dinsdag 23 oktober
Woensdag 14 november
Dinsdag 27 november
Woensdag 12 december
Dinsdag 25 december eerste kerstdag Geen haakcafé

Data haakcafé’s elke eerste vrijdagochtend van de maand
Tijden: 9.30 – 12.30 uur
2 november
7 december