Agenda

Workshops

In verband met de Corona maatregelen hebben we onze formule een beetje moeten aanpassen om aan alle richtlijnen te voldoen. Om deze reden is de maximale grootte per groep 8 personen. Desgewenst draag ik bij de uitvoering van de workshop een mondkapje en handschoenen.

Zin in een workshop in onze sfeervolle Lodge? Geef de gewenste datum en ik kijk naar de beschikbaarheid! Je kunt een ‘eigen’ datum inplannen bij een groepje vanaf 5 personen.

Hieronder vind je de agenda waar je je ook individueel voor kunt aanmelden. Zit je datum er niet tussen? Geef het aan we kijken naar de mogelijkheden voor een extra datum. Aanmeldingen kunt u telefonisch of via de mail doorgeven.

Alleen even winkelen voor uw favoriete garen? Neem even contact op en wij doen de wolwinkel voor u open!

Geplande aanschuifworkshops

Aanschuifworkshop Stip je Suf

Ken je dat gevoel, de voldoening van iets zelf maken met een hoog ‘rode wangen gehalte’? Meld je dan nu aan voor onze allernieuwste workshop ‘Stip je Suf’ en gun jezelf dat gevoel…;- (zie ook de workshops bij restaurant Leuk!). De workshops bedragen €32,50 inclusief alle materialen, servies en verzorging van de inwendige mens. De geplande data zijn:

 • Zaterdagmiddag 19/9
 • Zaterdagmiddag 24/10
 • Vrijdagavond 20/11

Workshops inclusief High Tea bij LEUK!

Altijd leuk bij Leuk! Bij www.leukrestaurant.com in Den Helder organiseren we regelmatig aanschuifworkshops Stip je Suf, armbreien en haken tesamen met een High Tea. Deze workshops zijn inclusief alle benodigde materialen  en High Tea. Zie hieronder de geplande data:

 • Zondag 4/10 Leuk! Den Helder: Workshop haken voor gevorderden. Totaalprijs afhankelijk van het te haken project. Informeer naar de mogelijkheden.
 • Zondag 18/10 Leuk! Den Helder: Workshop Stippen met High Tea €48,50 pp (VOL)
 • Zondag 1/11 Leuk! Den Helder: Workshop Stippen met High Tea €48,50 pp (VOL)
 • Zaterdag 7/11 Leuk! Den Helder: Workshop Stippen met High Tea €48,50 pp 
 • Zondag 8/11 Leuk! Den Helder: Workshop Stippen met High Tea €48,50 pp (VOL)
 • Zondag 15/11 Leuk! Den Helder: Workshop Armbreien met High Tea €89,- pp
 • Zondag 29/11 Leuk! Den Helder: Workshop Haken mand haken met Bobbiny met High Tea €52,50 pp 
 • Zondag 13/12 Leuk! Den Helder: Armbreien met High Tea €89,- pp

Aanschuifworkshop (Arm)breien

De workshop voor zo’n prachtige woonplaid van Merino lontwol, ook wel Big Wool genoemd. Want of je kunt breien of niet, ook jij maakt in onze workshop een plaid van ca. 1.00 x 1.50 meter. Kosten per persoon zijn €79,- inclusief 3kg Lontwol.

 • Zaterdag 31/10
 • Zaterdag 28/11

Aanschuifworkshop voor de beginnende en gevorderde haker

Zin om (weer) de haaknaald op te pakken? Meld je aan voor deze aanschuifworkshop en geef je wensen aan. We leren je haken, of een nieuwe techniek zoals bijvoorbeeld tapestry of tunisch. Wil je liever weten hoe je vest, lampenkap, vloerkleed, omslagdoek of misschien een poef haakt? Geen probleem, we leren het je ;-)! Kortom, ook gevorderde hakers zijn tijdens deze workshops welkom. De kosten varieren op basis van het materiaal gebruik, zie hier voor het totale overzichtje.

 • Vrijdagavond 25/9
 • Zaterdagochtend 17/10
 • Woensdagavond 2/12

‘Haken met Adinda’

Ook helemaal in de ban van de kleurrijke creaties zoals alleen Adinda van Adinda’s World dat kan? Meld je aan voor een workshop bij ons in de Lodge onder haar leiding en laat je inspireren door haar creativiteit!

 • Zaterdagmiddag 14/11

Workshops ‘Vrouwen van Nu’

 • 15/10 en 12/11 (workshop van 2 dagdelen): Haakworkshop waarbij het te haken item vrij gekozen mag worden
 • 29/10: Stipworkshop
 • 26/11: Plaid armbreien

‘Haken in paradijselijk Catalonië!’ – Haken in de na-zomerzon bij 1,2,3 Olé (Noord Spanje, Girona)

 • 28 sept t/m 2 oktober 2021

We kunnen er niet meer omheen. Na 7(!) succesvolle edities gaan we gewoon wéér! Het is psychologenvoer; hoe kan het dat een groep vrouwen -veelal onbekend met elkaar- zich in een setting van natuur, kleur, overheerlijk eten, rust én een haaknaald, zich in het paradijs op aarde wanen?! Ik kan er heel wat theoriën op los laten, maar geen kan het volledige geheim ontrafelen…

Misschien moet jij mee om het mij uit te leggen?

Eerst een beetje inspiratie opdoen? Lees onze blogberichten over ‘Haken onder de Spaanse zon’ en kijk op onze Facebookpagina onder november 2016, 2017, 2018 én 2019! Tevens kun je op onze Instagrampagina een leuke compilatie van 2018 vinden onder de knop ‘Spanje Workshop’.

Ga je mee, haken in de Mediterranée?! – Haken in de na-zomerzon Zuid-Spanje (Malaga)

 • 3 t/m 7 november 2020 (VOL)  geannulleerd ivm Corona

Na het herhaaldelijk succes bij 1,2,3 Olé vraagt het gewoon om méér…! Want hoe leuk is het dat het Haak-uitje zo’n groot succes is geworden, dat we inmiddels van een trouwe schare fans kunnen spreken!

Op zoek dus naar een extra locatie met X-factor. Want wil het gelijkwaardig zijn aan 1,2,3, Olé dan ligt de lat hoog. We zochten zuidelijker, want we willen tenslotte onze nazomer lengen en de winter verkorten.

Toen vonden we dit pareltje. Shabby Chique. Knus én ruimtelijk. Oase. Sfeervol. Een locatie náást 1,2,3, Olé. Twee locaties met X-factor. Wat een geluk dat het zich liet vinden…

Spreekt een haakreis je aan waarbij je volledig in de watten wordt gelegd, niets moet, maar vooral veel mag? Heel veel ‘me-time’, lekker eten, luieren, ontdekken en ja, als je zin hebt, ook nog haken? Mail ons naar info@basiclodge.nl en wij sturen je de informatie toe.

PS: Beide reizen zijn geschikt voor de beginnende en gevorderde haker. Ook als je nog helemaal niet kunt haken, we leren het je 😉

Voor aanmelden voor één van deze workshops kunt je mailen naar info@basiclodge.nl.

Haakcafé

Drie keer per maand houden we een gezellig haakcafé.

IVM CORONA HOUDEN WE ONZE HAAKCAFÉ’S BIJ GOED WEER IN DE TUIN. HOUD ONZE FACEBOOKPAGINA IN DE GATEN VOOR DE PLANNING 😉

Data haakcafé’s – ‘s Avonds
Tijden: 19.30 – 22.00 uur

In verband met de Corona maatregelen houden wij deze zomer onze haakcafé’s in de tuin! Omdat goed weer zich niet laat plannen kunnen wij pas 1 à 2 dagen van te voren het haakcafé aankondigen. Houd onze social media goed in de gaten, daar zullen wij onze haakcafé’s minimaal 1 dag van te voren vermelden. Wie weet tot in onze tuin, je bent welkom!

P.S.: Vanaf woensdag t/m zaterdag zijn wij ook als winkel open. Dus langskomen voor wolletjes, garens, haaknaalden, etc., kan ook!

Haakcafé overdag
Tijden: 9.30 – 12.30 uur

In verband met de Corona maatregelen houden wij deze zomer onze haakcafé’s in de tuin! Omdat goed weer zich niet laat plannen kunnen wij pas 1 à 2 dagen van te voren het haakcafé aankondigen. Houd onze social media goed in de gaten, daar zullen wij onze haakcafé’s minimaal 1 dag van te voren vermelden. Wie weet tot in onze tuin, je bent welkom!

P.S.: Vanaf woensdag t/m zaterdag zijn wij ook als winkel open. Dus langskomen voor wolletjes, garens, haaknaalden, etc., kan ook!