Agenda

Workshops

Zin in een workshop in onze sfeervolle Lodge? Geef de gewenste datum en ik kijk naar de beschikbaarheid! Je kunt een ‘eigen’ datum inplannen bij een groepje vanaf 5 personen.

Hieronder vind je de agenda waar je je ook individueel voor kunt aanmelden. Zit je datum er niet tussen? Geef het aan we kijken naar de mogelijkheden voor een extra datum. Aanmeldingen kunt u telefonisch of via de mail doorgeven.

Alleen even winkelen voor uw favoriete garen? Neem even contact op en wij doen de wolwinkel voor u open!

Geplande aanschuifworkshops

Aanschuifworkshop Stip je Suf

Ken je dat gevoel, de voldoening van iets zelf maken met een hoog ‘rode wangen gehalte’? Meld je dan nu aan voor onze allernieuwste workshop ‘Stip je Suf’ en gun jezelf dat gevoel…;- (zie ook de workshops bij restaurant Leuk!). De workshops bedragen €35,- inclusief alle materialen, servies en verzorging van de inwendige mens. De geplande data zijn:

-Zaterdag 13/11
-woensdagavond 10/11

Aanschuifworkshop (Arm)breien

De workshop voor zo’n prachtige woonplaid van Merino lontwol, ook wel Big Wool genoemd. Want of je kunt breien of niet, ook jij maakt in onze workshop een plaid van ca. 1.00 x 1.50 meter. Kosten per persoon zijn €79,- inclusief 3kg Lontwol.

-Zaterdag 4/12

Aanschuifworkshop voor de beginnende en gevorderde haker

Zin om (weer) de haaknaald op te pakken? Meld je aan voor deze aanschuifworkshop en geef je wensen aan. We leren je haken, of een nieuwe techniek zoals bijvoorbeeld tapestry of tunisch. Wil je liever weten hoe je vest, lampenkap, vloerkleed, omslagdoek of misschien een poef haakt? Geen probleem, we leren het je ;-)! Kortom, ook gevorderde hakers zijn tijdens deze workshops welkom. De kosten varieren op basis van het materiaal gebruik, zie hier voor het totale overzichtje.

-Woensdagavond 17/11
-Donderdagavond 9-12

 

‘Haken met Adinda’

Ook helemaal in de ban van de kleurrijke creaties zoals alleen Adinda van Adinda’s World dat kan? Meld je aan voor een workshop bij ons in de Lodge onder haar leiding en laat je inspireren door haar creativiteit!

Geen data beschikbaar tot eind 2021

‘Ga je mee, haken in de Mediterranée?!’ – Haken in de na-zomerzon bij 1,2,3 Olé (Noord Spanje, Girona)

  • 27 sept t/m 1 oktober 2022 (VOL)
  • 4 t/m 8 oktober 2022

We kunnen er niet meer omheen. Na 8(!) succesvolle edities gaan we door voor editie 9!
Of beter, nu nummer 9 in no time vol zat, gaan we ook voor editie 10 (4 t/m8 oktober 2022), hoe fijn is dat?!

Het is psychologenvoer; hoe kan het dat een groep vrouwen -veelal onbekend met elkaar- zich in een setting van natuur, kleur, overheerlijk eten, rust én een haaknaald, zich in het paradijs op aarde wanen?! Ik kan er heel wat theorieën op los laten, maar geen kan het volledige geheim ontrafelen…

Misschien moet jij mee om het mij uit te leggen?

Eerst een beetje inspiratie opdoen? Kijk bij mijn hoogtepunten ‘Girona I’ en ‘Girona II op mijn Instagrampagina en waan je deelnemer van de reis…

Ga je mee, haken in de Mediterranée?! – Haken in de na-zomerzon (Zuid-Spanje, Malaga)

Datum volgt zo spoedig mogelijk

Na het herhaaldelijk succes bij 1,2,3 Olé vraagt het gewoon om méér…! Want hoe leuk is het dat het Haak-uitje zo’n groot succes is geworden, dat we inmiddels van een trouwe schare fans kunnen spreken!

Op zoek dus naar een extra locatie met X-factor. Want wil het gelijkwaardig zijn aan 1,2,3, Olé dan ligt de lat hoog. We zochten zuidelijker, want we willen tenslotte onze nazomer lengen en de winter verkorten.

Toen vonden we dit pareltje. Boho en stijlvol. Knus én ruimtelijk. Gezellig en sfeer. Een locatie náást 1,2,3, Olé. Twee locaties met X-factor. Wat een geluk dat het zich liet vinden…

Spreekt een haakreis je aan waarbij je volledig in de watten wordt gelegd, niets moet, maar vooral veel mag? Heel veel ‘me-time’, lekker eten, luieren, ontdekken en ja, als je zin hebt, ook nog haken? Mail ons naar info@basiclodge.nl en wij sturen je de informatie toe.

PS: Beide reizen zijn geschikt voor de beginnende en gevorderde haker. Ook als je nog helemaal niet kunt haken, we leren het je ;-).

Helaas zijn beide terreinen niet geschikt voor reizigers die slecht ter been zijn.

Voor aanmelden voor één van deze workshops kunt je mailen naar info@basiclodge.nl.

Haakcafé

Drie keer per maand houden we een gezellig haakcafé.

IVM CORONA HOUDEN WE ONZE HAAKCAFÉ’S BIJ GOED WEER IN DE TUIN. HOUD ONZE FACEBOOKPAGINA IN DE GATEN VOOR DE PLANNING 😉

Data haakcafé’s – ‘s Avonds
Tijden: 19.30 – 22.00 uur

In verband met de Corona maatregelen houden wij deze zomer onze haakcafé’s in de tuin! Omdat goed weer zich niet laat plannen kunnen wij pas 1 à 2 dagen van te voren het haakcafé aankondigen. Houd onze social media goed in de gaten, daar zullen wij onze haakcafé’s minimaal 1 dag van te voren vermelden. Wie weet tot in onze tuin, je bent welkom!

Haakcafé overdag
Tijden: 10.00 – 12.30 uur

In verband met de Corona maatregelen houden wij deze zomer onze haakcafé’s in de tuin! Omdat goed weer zich niet laat plannen kunnen wij pas 1 à 2 dagen van te voren het haakcafé aankondigen. Houd onze social media goed in de gaten, daar zullen wij onze haakcafé’s minimaal 1 dag van te voren vermelden. Wie weet tot in onze tuin, je bent welkom!

Neem ook eens een kijkje in onze webshop met Basic Lodge Originals ontwerpen én de wereldberoemde ontwerpen van Adinda’s World. Beiden categorieën tezamen in 1 shop maakt een compleet aanbod aan diversiteit!