Even voorstellen..

Ik ben Laura, gelukkig getrouwd met Ico. Samen runnen we ons gezellige gezin met drie kinderen, Stijn, Olivier & Eefje. Veertien jaar geleden heb ik het roer omgegooid en het leven van kantoorklerk verruild voor mijn creatieve droom,  een eigen workshoplocatie, annex wol(web)winkel. Een keuze waar ik nooit spijt van heb gehad. Het –met liefde door mijn vader- gebouwde tuinhuis kreeg een tweede leven. De gedroomde jagershut van manlief (sorry Ico), werd ‘Basic Lodge – Webshop, workshops & haakcafé’, welke in 14 jaar tijd uitgegroeid is tot wat het nu is: Een plek waar, lief, leed, vreugde, feestje en partijtjes gedeeld en gevierd worden. Een droombaan, wat eigenlijk veel meer een manier van leven geworden is. En dat allemaal ‘gewoon’ in eigen tuin….

Liefs, Laura

Tip: Blijf op de hoogte van onze laatste nieuwtjes en informatie, we delen er regelmatig over op onze blog!

 

Groothandel

Kwam je op onze site terecht omdat je het boek van Adinda’s World wilt wederverkopen? Lees dan hier verder:

De groothandel is uitsluitend bestemd voor winkels die Adinda’s World boek ‘Haken-Creëren-Leven’ willen verkopen en voor creatieve bedrijven die bedrijfsmatig aan de slag willen.

Wij zijn je graag van dienst om je meer te vertellen over de mogelijkheden. Mail ons met je bedrijfsgegevens, kvk-nummer, btw-nummer, en bedrijfsomschrijving. Daarna nemen wij contact met je op. Wij behouden het recht om je inschrijving te weigeren op basis van de aan ons verstrekte gegevens.

Contactformulier

Routebeschrijving

De lodge is gelegen in de prachtige Wieringermeer polder in de kop van Noord Holland, vlakbij de A7. Klik in de kaart van Google Maps voor een routebeschrijving vanaf jouw adres.

Basic Lodge – Workshops & meer

Laura Dam-van Schagen
Wierweg 6
1774 NH Slootdorp
Noord-Holland
06-10515535