Haakcafé

Helaas…  in verband met de Covid19 maatregelen, vinden er momenteel geen Haakcafé’s plaats. Houd onze social media in de gaten voor het laatste nieuws. Zodra het weer kan is dat de plek waar het gelijk gemeld wordt ;-)!

Drie keer per maand houden wij een gezellig haakcafé. Schuif gezellig aan en deel de laatste nieuwtjes, weetjes en trends met elkaar zodat je thuis weer vol inspiratie verder kan!

Het gaat om elke 2e woensdagavond, 4e dinsdagavond en 1e vrijdagochtend van de maand. Neem gezellig je haakwerk mee (of brei-, borduur- , etc. werkje) en deel de laatste weetjes, nieuwtjes en vragen met elkaar onder het genot van koffie/thee met wat lekkers. Geen inspiratie, maar wel weer zin een project op te pakken? Er is voldoende inspiratie aanwezig voor een nieuw werkstuk! Tevens voorzien wij in een ruim aanbod aan garens.

Let op: Dit zijn geen lessen. We kunnen elkaar helpen om verder te komen waar je vast zit, maar er wordt geen les gegeven. Kun je nog niet haken, maar wil je het wel graag leren, dan adviseren wij je deel te nemen aan de workshop Zpagetti Haken of de workshop Haken voor beginners.

Tijd: dinsdag en woensdag van 19.30-22.00 uur, vrijdagochtend van 9.30 – 12.30 uur
Kosten: 5 euro per persoon (dit is inclusief onbeperkt koffie/thee met wat lekkers)
Data: zie agenda voor de actuele data.

Tot slot: aanmelden voor het haakcafé is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen!