Events & workshops

Bij mooi weer op de veranda en bij het gure herfst- en winterweer rondom bij de houtkachel, biedt de lodge ruimte aan groepen vanaf 5 personen, variërend van vrienden/vriendinnen, vrijgezellen, collega’s, (schoon)zussen, moeders met (schoon)dochters, vaders met (schoon)zoons, bedrijfsuitjes, knutselclubjes, verenigingen, verjaardagvierders, teambuilders, familie-uitjes, etc, etc.

Talent
Je hoeft echt GEEN creatief talent te zijn om een prachtig werkstuk creëren. Want of je nou beginnend, gevorderd of linkshandig bent, onze workshops worden zodanig begeleid dat iedereen hakend of met een compleet stip-werkstuk de deur uit gaat!

Wij leren je de technieken en desgewenst met ondersteuning van hulp materiaal, zal iedereen versteld staan van zijn eigen resultaat. Dit geldt zowel voor het Haken als de workshop Stip je Suf

Inwendige mens
Tijdens de circa 3 uur durende workshops wordt uiteraard ook aan de inwendige mens gedacht. Zo wordt er geheel conform de sfeer, eerst koffie en thee met huisgemaakte taart geserveerd, later opgevolgd door onbeperkt frisdrank met lekkers.

Tevens zijn wij geopend op afspraak om uw favoriete garens te shoppen in onze wolwinkel ;-)!

Stip je suf Haak workshops