interieur-basiclodgeWolwinkel

U bent weer van harte welkom in onze winkel! Maak een afspraak om te komen shoppen of uw bestelling af te halen. Dit kan zowel via de mail als telefonisch.

Uiteraard is onze webshop 24/7 geopend.

 

Als straks de maatregelen weer voorbij zijn:

Elke zaterdag geopend van 10.00 – 16.00 uur. Andere dagen op afspraak.

Kom je liever ‘Personal Shoppen’ in deze onzekere tijd? Ook dat kan! -> Van maandag t/m zaterdag kun je op afspraak langskomen om alles eens rustig op je gemak te bekijken. Bel of app voor een afspraak op 06-10515535 of mail naar info@basiclodge.nl

We zijn hét adres voor al uw wol en/of garen aankopen in landelijke sfeer! Onze lodge ligt namelijk uniek gelegen in de prachtige Wieringermeerpolder in de Kop van Noord- Holland, vlakbij de A7. Naast de workshops en haakcafé kunt u ons altijd telefonisch of via de mail benaderen om even te komen winkelen voor uw favoriete garen.

Naast allerlei verschillende garens en wol, verkopen we ook de kleurrijke thermoskannen in onze Lodge. Op de foto komt het niet altijd goed over, maar er kan een inhoud van een goede theepot in.

Kortom, een uniek adresje en genoeg redenen om eens gezellig langs te gaan in onze Lodge. Óók als je gewoon even inspiratie wilt komen opdoen, maar er nog niet over uit bent of je wel klaar bent voor een nieuwe aankoop.

Wie weet tot ziens!

Merken aanwezig in de lodge: Scheepjes, Phildar, Katia, Lammy Yarns, Bobbiny Cords, Huisje van Katoen en Durable.

Tevens verkopen wij Lontwol per kilo