Prijzen

Al onze workshops zijn inclusief koffie/thee met huisgemaakte taart, later aangevuld met frisdrank en ander lekkers. Lees hierover meer bij ‘eten en drinken’.

Workshops haken / (Arm)breien met lontwol

Haken voor beginners/gevorderden, Amigurumi, Tapestry/Mochila, Tunisch haken, granny squares, etc
€25,- per persoon. Dit is inclusief haaknaald en 1 bolletje garen.

XXL haken
€32,50 per persoon. Dit is inclusief haaknaald en een bol Zpagetti. Een losse bol kost €8,75.
Namelijk, voor alle haakworkshops geldt dat naast de workshop de mogelijkheid bestaat een keuze te maken uit onze garencollecties voor eventueel benodigde extra bolletjes. Deze worden apart afgerekend.

Accessoires
Los van de workshopprijs voorziet Basic Lodge in de accessoires om bijvoorbeeld je gehaakte tas helemaal af te maken met een mooi tashengsel, welke variëren in prijs van €4,95 tot €9,50.

XXL (arm) breien met Lontwol 

Plaid
€79,- pp met ongeverfde merino ecru of beige/grijs.

De workshop is inclusief 3 kg lontwol wat voldoende is voor 1 plaid van 1.50 x 1.00 meter.

Je kunt je kleurkeuze maken op basis van de foto die getoond wordt op de workshoppagina ‘Armbreien met Lontwol‘, zodat de gewenste kleur tijdig besteld kan worden.

Twee kussens (rond)
€44,50,- pp met ongeverfde merino ecru of beige/grijs.

De workshop is inclusief 1 kg lontwol wat voldoende is voor 2 kussens en inclusief vulling.

Indien gewenst kan er extra lontwol besteld worden voor €22,50 per kilo.

Haakcafé

€5,- per persoon inclusief koffie/thee met wat lekkers.

Tijdens ons haakcafé bestaat de mogelijkheid garens aan te schaffen. Deze worden apart afgerekend.

Stip je Suf

In tegenstelling tot de ‘normale’ workshop servies beschilderen, waarbij je met een beschilderde theepot, schaal of anders naar huis gaat, ligt bij deze workshop de nadruk meer op het leren van de techniek. Deze workshop wordt dan ook aangeboden  inclusief alle materialen, evenals het platte schaaltje waarop je het stipwerk gaat toepassen.

De kosten voor de workshop –inclusief alle benodigde materialen, huisgemaakte appeltaart koffie/thee/fris en ander lekkers- bedragen €32,50 per persoon.

Mocht je liever ‘stippen’ op het servies uit onze servieskast zoals benoemd onder de workshop ‘servies beschilderen’, dan hanteren we de prijs van 24,50 pp, exclusief servies (waarna er een keuze gemaakt wordt uit de servieskast).

Workshop servies beschilderen

Basisprijs € 24,50 per persoon (exclusief porselein). Deze prijs is inclusief de verzorging van de inwendige mens, begeleiding en porseleinverf. Naast deze basisprijs koop je het door jou te beschilderden serviesstuk(ken) uit de servieskast.

Servies
Vanwege het wisselende assortiment is het niet mogelijk prijzen per stuk af te geven op deze pagina. Om je een idee te geen van de kosten kunnen wij vermelden dat stuksprijzen van het servies tussen de 2,50 en 20,00 liggen. Met een ruime keuze aan servies rond de 10 euro. Indien je hier meer informatie over wilt kun je altijd telefonisch danwel via de mail contact opnemen.