Workshops

Bij mooi weer op de veranda en bij het gure herfst- en winterweer rondom bij de houtkachel, biedt de lodge ruimte aan groepen vanaf 5 personen, variërend van vrienden/vriendinnen, vrijgezellen, collega’s, (schoon)zussen, moeders met (schoon)dochters, vaders met (schoon)zoons, bedrijfsuitjes, knutselclubjes, verenigingen, verjaardagvierders, teambuilders, familie-uitjes, etc, etc. Het thema van de workshop kan desgewenst aangepast worden aan het doel van het uitje. Voorbeelden hiervan zijn het gezamenlijk beschilderen van een bruidsservies tijdens een vrijgezellenparty of een muts haken tbv van de mutsenclub!

Talent
Je hoeft echt GEEN creatief talent te zijn om een prachtig werkstuk creëren. Wij leren je de technieken en desgewenst met ondersteuning van hulp materiaal, zal iedereen versteld staan van zijn eigen resultaat. Dit geldt zowel voor het haken, Stip je Suf en het servies beschilderen.

Zo is er voor het servies beschilderen en Stip je Suf, een ruim gevulde servieskast aanwezig waar je een keuze kunt maken uit zeer uiteenlopend servies, zoals hapjesschalen, tapasbakjes, stokbroodschalen, borden, etc,  maar ook de kop en schotels met theepot ontbreken niet. Er wordt geschilderd met professionele porseleinverf op reeds geglazuurd servies.

Voor het haken is een groot assortiment garens in de nieuwste kleurentrends aanwezig, waarbij zowel de beginnende haker als de gevorderde een ruime keuze heeft.

Inwendige mens
Tijdens de circa 3 uur durende workshops wordt uiteraard ook aan de inwendige mens gedacht. Zo wordt er geheel conform de sfeer, eerst koffie en thee met huisgemaakte taart geserveerd, later opgevolgd door onbeperkt frisdrank met lekkers.

Tevens zijn wij geopend op afspraak om uw favoriete garens te shoppen in onze wolwinkel ;-)!