Workshop servies beschilderen

Servies beschilderen is altijd een leuk idee voor een familie-, bedrijfs, vrienden-, of vrijgezellenuitje! Voor iedereen te doen, van jong tot oud, man of vrouw, voor ieder wat wils……

Er is er een ruim gevulde servieskast aanwezig waarbij je kunt kiezen uit zeer uiteenlopend servies, zoals hapjesschalen, tapasbakjes, stokbroodschalen, borden, etc.  maar ook de kop en schotels met theepot ontbreken niet. Er wordt geschilderd met professionele porseleinverf op reeds geglazuurd servies.

Normaal gesproken blijft het servies bij ons achter, waarna wij het afbakken en het na een week opgehaald kan worden. In overleg is het ook mogelijk het servies direct na afloop van de workshop mee naar huis te nemen samen met een afbakbeschrijving. Deze keuze is niet van invloed op de basisprijs. Het servies is geschikt voor dagelijks gebruik en vaatwasser bestendig, maar niet onaantastbaar voor krassen.

In overleg is deze workshop prima te combineren met een haakworkshop indien de interesses van de deelnemers uiteen liggen.