Retourneren

Je kunt je bestelling zonder opgave van redenen binnen 14 dagen ontbinden binnen de zogenaamde zichttermijn. De termijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst door of namens de consument, daarna is je bestelling definitief. Dit is wettelijk geregeld in de wet “kopen op afstand” ter bescherming van de consument.

Wil je jouw aankoop retourneren?

Bij de aankoop van je product ontvang je een track en trace code per mail. In deze mail zit tevens een retourlink. Via deze link kun je je product bij ons retour melden en je retourlabel printen. Het enige wat je daarna nog hoeft te doen is je pakketje bij het dichstbijzijnde PostNL locatie af te geven.

Kosten retourzending

De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor jouw eigen rekening. Zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na de retourontvangst van het pakket wordt het aankoopbedrag minus eventuele door Basic Lodge gemaakte verzendkosten voor de retourzending overgemaakt op jouw bank- of girorekening.

Vragen?

Heb je vragen over het retourneren van je product? Neem contact met ons op via e-mail of telefonisch op +31 (0) 610515535

 

Alleen onaangebroken, complete pakketten komen in aanmerking voor terugbetaling van je order’