Adinda’s workshop

Adinda Zoutman Workshop

Kennen jullie Adinda al?!

Adinda -bekend van de prachtige stola’s- is fervent aanhangster van het Freestyle-haken en laat jou graag delen in haar ‘haakgeluk’ en geeft regelmatig workshop bij Basic Lodge. Zo laat ze je zien én ervaren hoe zij haar geweldige creaties onder haar, en in de workshop ook jouw, handen laat groeien. Ze deelt met jou haar kennis en geeft je de ‘tools’ mee om (grotendeels thuis) tot eenzelfde resultaat te komen als die van haarzelf.

Afhankelijk van het thema geeft Adinda bij ons regelmatig workshops in de vaardigheden van haar Stola’s, zomertassen, gepimpte vestjes en sieraden.

De workshops kosten €60,- *.  Dit is inclusief koffie/thee/fris, appeltaart en een lunch. Het bedrag is exclusief garen. Dit is aan te schaffen tijdens de workshops in onze lodge. Daarbij dragen wij er zorg voor dat de garens die Adinda verwerkt in haar creaties, ruim aanwezig zijn.
Bij het omhaken van een tas of het pimpen van het vestje dien je zelf een tas, dan wel vestje mee te nemen.
Voor deze workshop is enige haakervaring nodig.

Geïnteresseerd geraakt en deelnemen? Check de agenda voor de actuele datum en thema. Aanmelden graag via info@basiclodge.nl. Let op; het aantal plaatsen is beperkt

Tip; vergeet je haaknaalden in diverse maten niet ;-), voor de rest wordt gezorgd!

Kijk voor meer workshops van Adinda op http://Adindasworld.com