Workshop (Arm) breien met Lontwol

Je hebt hem gevonden!
De workshop armbreien met Merino lontwol, ook wel Big Wool genoemd. Want of je kunt breien of niet, ook jij maakt in onze workshop een plaid van ca. 1.00 x 1.50 meter of 2 ronde kussens als finishing touch in je interieur.

Je zult merken dat als je eenmaal de beginselen onder de knie hebt, je al kletsend en breiend je project volbrengt. Het ideale workshop uitje dus voor jou en je vriendinnen, zussen, (schoon)moeder en al wie je nog meer kunt bedenken. Ze zijn allemaal welkom.

Wat mag je verwachten?
De workshop is inclusief de benodigde 3 kg lontwol voor een plaid, of 1 kg voor 2 kussens (zie onder voor de verschillende prijzen). Mocht je een groter plaid willen of meer kussens, is bijbestellen tegen meerprijs mogelijk. De workshop duurt  ca. 2,5 uur, zodat er én tijd is voor je werkstuk én de verzorging van de inwendige mens met o.a. koffie/thee met huisgemaakte taart, later aangevuld met ander lekkers.

Wat toch vaak fijn is om te weten is dat je voor het armbreien geen brei-ervaring nodig hebt.

De wol heeft een zelfreinigend vermogen en hoeft daarom niet in de wasmachine. Wel kun je het lekker laten luchten als het een beetje vochtig is buiten. Daarnaast heeft de Merino neiging tot pluizen. Dit kan opgelost worden door hem naderhand lichtjes te vervilten in de droger. Mocht je hem slechts ter decoratie gebruiken is dat zeker niet nodig.

Kosten
Een workshop plaidbreien van ca, 1,5 x 1 meter kost €79,- p.p. 

In het geval van de workshop ‘kussens breien’, ontvang je 1 kg lontwol waar je twee ronde kussens van kunt breien. De workshop bedraagt €44,50 p.p. (inclusief vulling)

Kleur
Zie voor de kleurkeuze -taupe/grijs en ivoorwit- hieronder.

Extra
In geval je een extra kilo(‘s) wilt bestellen kost dit €22,50 per kilo

Aanmelden
Stuur een mailtje naar info@basiclodge.nl. Ook indien je graag meer informatie wenst. Individueel aanmelden kan voor de aanschuifworkshops, genoemd op onze agenda. Heb je zelf een groepje vanaf 5 personen? Dan prikken we in overleg een datum en tijd. De lodge biedt ruimte aan ca. 16 personen.

Tot slot: geen behoefte aan een workshop XXL Breien, maar wel op zoek naar de lontwol? Dat kan ook! Stuur een mailtje of neem telefonisch contact op via 06-10515535 😉

Armbreien met lontwol